CALL CENTER NON-STOP:  0752.505.834

TINICHIGERIE AUTO

 

Service-ul nostru auto este specializat pentru a efectua orice tip de lucrari de tinichigerie auto, astfel incat autoturismul dvs avariat sa fie readus la stadiul de fabrica. Tinichigiii nostri auto pot repara orice tip de avarie, indiferent ca vorbim de mici indoituri sau avarii majore ca urmare a unui accident.

Avem cunostintele si experienta necesare estimarii corecte si a determinarii exacte a reparatiilor ce sunt necesare de efectuat pentru ca autoturismul dvs sa poata rula din nou in conditii de maxima siguranta si confort. De asemenea, respectam proceduri clare de tinichigerie auto, asigurandu-va astfel servicii de cea mai buna calitate in domeniu!

Accidente auto

In cazul in care autoturismul dvs a suferit un accident auto, la momentul prezentarii in service vom efectua o examinare a avariilor produse. Acesta este procesul initial de inspectare ce ne va permite sa obtinem informatii detaliate cu privire la avariile autoturismului si sa le documentam prin poze digitale.

Echipa noastra de tinichigerie auto va demonta piesele avariate ale autoturismului, pentru a determina alte posibile avarii ce nu au putut fi identificate in procesul intial de inspectare.

TINICHIGERIE DE MENTENANTA

 

Cu totii stim ca dupa un anumit numar de ani si/sau km, masina noastra va fi cuprinsa de pete/puncte de rugina. Recomandam tuturor clientilor sa se prezinte la service-ul nostru auto pentru orice faza incipienta de rugina. Ne-efectuarea la timp a lucrarilor specifice de tinichigerie auto poate duce la aparitia unor probleme grave de rugina si evident, la mari costuri de remediere a acestora.

10 de ani de constatari

Asistenta de la A la Z la constatarea daunelor auto de catre inspectorii de dauna EUROINS, UNIQA, CITY INSURANCE, GENERALI, GROUPAMA, ALLIANZ TIRIAC

Formular constatare amiabila

Pentru a venii in sprijinul clientilor nostri am atasat un formular de constatare amiabila pe care il puteti descarca apasand butonul de mai jos.

CONTACT

ADRESA: Strada Diamantului, Nr. 188 (Șoseaua Alexandriei)

PROGRAM: L-V 08:00-17:00

phone-68-xxl.png 0752.505.834

constatari.tmr@gmail.com

Search