CALL CENTER NON-STOP:  0752.505.834

VOPSITORIE AUTO

 

Vopsea sarita sau matuita? Mici indoituri ale tablei autoturismului sau grave avarii la nivelul caroseriei? Toate acestea sunt probleme pe care service-ul nostru auto le poate remedia in cel mai scurt timp! Suntem specializati in domeniul vopsitoriei auto si a tinichigeriei auto pentru orice fel de autoturism. Oferim solutii profesionale si extrem de durabile pentru vopsirea autoturismului dvs.

De-a lungul anilor, am experimentat numeroase tipuri de vopsele auto si tehnologii de vopsire. Permite unuia dintre vopsitorii nostri auto sa te ajute in alegerea solutiei care ti se potriveste cel mai bine! Fiind 'prietenosi' cu mediul inconjurator, respectam toate normele de poluare, folosind doar tehnologii performante de vopsire auto.

Accidente auto

 

Accidente? Se intampla! Personalul nostru specializat in domeniul vopsitoriei auto poate repara orice tip de avarie, fie ca este vorba de mici zgarieturi sau de elemnte grav accidentate. Iti vom repune masina pe drum in cel mai scurt timp iar tu nu vei avea nici o grija, toate acestea datorita garantiei pe care service-ul nostru auto o ofera!

SERVICII DE VOPSITORIE AUTO

 

Cand i-ati oferit autoturismului dvs un nou look? Este timpul sa va reindragostiti de masina dvs, oferindu-i o vopsire integrala, partiala sau cel putin o polisare auto profesioanla.

10 de ani de constatari

Asistenta de la A la Z la constatarea daunelor auto de catre inspectorii de dauna EUROINS, UNIQA, CITY INSURANCE, GENERALI, GROUPAMA, ALLIANZ TIRIAC

Formular constatare amiabila

Pentru a venii in sprijinul clientilor nostri am atasat un formular de constatare amiabila pe care il puteti descarca apasand butonul de mai jos.

CONTACT

ADRESA: Strada Diamantului, Nr. 188 (Șoseaua Alexandriei)

PROGRAM: L-V 08:00-17:00

phone-68-xxl.png 0752.505.834

constatari.tmr@gmail.com

Search